Usprawniliśmy naszą wyszukiwarkę.
Wypróbuj ją!

Wasza Pierwsza Piosenka nauczona na Gitarze ???

strony: poprzednia 1 2 3 4
Wiktoria
Wiktoria
11 czerwca 2010, 00:53
pierwszy utwór akordami to "Więc chodź, pomaluj mój świat", a z tabulatur "Nothing else matters" ;)
Anita157
Anita157
13 czerwca 2010, 12:06
U mnie pierwsze było Deep Purple " Smoke on the water" grane na dwóch strunach tabulaturą, akordami zaś pierwsza piosenka to było " Choć pomaluj mój świat"
pslodo
pslodo
13 czerwca 2010, 15:45
"Ragazzo da Napoli".
Piekielnie trudne na początek, ale znałem tylko ten utwór z całego fragmentu śpiewnika jaki posiadałem :) Co się nawojowałem z septymowym C, to zostanie na zawsze :)
Robert Sarick
Robert Sarick
29 czerwca 2010, 03:37
Pierwszy... Jak grałem na hiszpance to ze słuchu udało mi się odtworzyć motyw ze "smoke on the water" grając struny jak to kiedyś mówiłem środkowe xD drugi który musiałem cały wykminić to było "Sweet Home Alabama". Z czasem przyszedł też Dżem z "Whisky", "Nothing Else Matters" opanowane całkowicie ze słuchu. Oj wspomnienia:)
Kuba Basoofka
19 sierpnia 2010, 21:07
Na początek nauczyłem się''The Cranberres-Zombie'' Potem było ''Dido- Here with me'' ''Nirvana-Smells like teen spirit'' ''Edyta Bartosiewicz- Jeny''. To na gitarze basowej
A na elektryku ''Mettalica-Nothing else metters'' Ale niestety to tylko początek :-] Pzdr wszystkim
Anett
Anett
22 sierpnia 2010, 21:09
Na klasyku były to "Dzieci" Elektrycznych Gitar,na elektryku "Nothing Else Matters" Metallici. Pozdrawiam.:)
Arhemia
Arhemia
3 września 2010, 17:13
Na początku ,,Hey soul sister" później ,,choć pomaluj mój świat" i na koniec ,,sugar we're goning down" XD
Eszka
Eszka
3 września 2010, 23:16
"Ogniska juz dogasa blask"
Kamolrex
Kamolrex
13 września 2010, 18:26
Chory na Wyobraźnie - Mariusz Zadura
«мιѕтяzυ»
«мιѕтяzυ»
31 pazdziernika 2010, 07:55
jako pierwsza to była całkiem trudna (Dżem - w życiu piękne są tylko chwile)
Rasta_girl
Rasta_girl
22 listopada 2010, 18:39
moja była pierwsza na tabulaturach Metallica-Nothing else matters i GunsNRoses- Civil War (pierwsza lekcja nauki na gitarze) a na chwytach chyba pierwsze było Hey- Teksanski
Lena
22 listopada 2010, 18:51
Hej, przepraszam, że odbiegam troszkę od tematu ale czy mógłby mi ktoś pomóc, gdyż nigdzie nie mogę znaleść chwytów do tej piosenki w221.wrzuta.pl/audio/5fnlgWQI2kn/nie_zakocham_sie_… Byłabym bardzo wdzięczna . O info proszę w wiad. pryw. Z góry dziękuję ;)
yaro75
11 czerwca 2011, 00:37
Nadzieja-IRA
cysters10
7 lipca 2011, 20:40
One Republic-Apologize
ajwaj30
ajwaj30
23 lipca 2011, 18:02
"Archia" Kultu
gitarnik
25 lipca 2011, 20:11
gitara.org/kurs-gry-na-gitarze-2/improwizacja/impr…
dla zainteresowanych improwizacja na gitarze , pozdr
Animka1999
Animka1999
4 stycznia 2012, 17:18
Hmm... Chyba "Bo ja mam tylko jeden świat"... Piosenka ma 3 chwyty, wszystkie podstawowe, najprostsze,,,
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać na forum
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się

strony: poprzednia 1 2 3 4

Prześlij swoją opinię

Napisz do nas i podziel się swoimi uwagami lub sugestiami.
Twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne.

wpisz wiadomość

podpis
adres e-mail

tylko jeśli chcesz otrzymać odpowiedź.

Wspomóż Wywrotę

Wywrota jest organizacją non-profit. Jeśli podoba ci się to, co robimy – wspomóż naszą działalność:
kwota:
Usługa realizowana jest przez serwis dotpay.pl obsługujący wszystkie popularne metody płatności.