Usprawniliśmy naszą wyszukiwarkę.
Wypróbuj ją!

Co sądzicie o płycie "Dark Passion Play"? Fajna czy beznadziejna piszcie?

strony: poprzednia 1 2
Kasia
Kasia
23 kwietnia 2008, 21:11
Tu i tam!! niech będzie na forum NW jakiś słodziutki Tuomasek!!
Maricia
Maricia
4 maja 2008, 20:53
O... ja Cię jak Ty musisz w nim być zabujana:) Ale co jak co to pozytywne stwierdzenie.
Kasia
Kasia
5 maja 2008, 14:10
No jestem zabujana:)
A kto nie jest??? ;p
Maricia
Maricia
5 maja 2008, 18:50
Mnie wkurzył swoim tchórzostwem i tym, że w taki okrutny sposób wyrzucił Tarję z zespołu... z resztą Sami'ego też
Kasia
Kasia
5 maja 2008, 20:45
Tylko tego w Nim nie lubie, że tak zrobił.
A tak to lubie w Nim wszystko!! <muuah for Tuomas!!>
Maricia
Maricia
9 maja 2008, 17:35
Strasznie się w niego zapatrzyłaś :P
Kasia
Kasia
10 maja 2008, 14:00
:P no co?!
amaranth06
amaranth06
10 maja 2008, 17:12
Maryśka nie przyczepiaj się do dziewczyny :P Tobie się Jukka podobał i jakoś nikt nic nie gadał :P ;)
Maricia
Maricia
12 maja 2008, 13:06
A Tobie to się Jukkuś nie podoba??? A ja się do niej wcale nie przyczepiam tylko stwierdzam fakty, które w ogóle nie są negatywne.
amaranth06
amaranth06
12 maja 2008, 14:00
Przecież żartowałam :P Mi się już Jukka nie podoba:P
Kasia
Kasia
12 maja 2008, 15:42
Dziewczyny!! Ja NIC nie mam do Marici!! Ona sądzi o Tuomasie to co sądzi. Ale to nie są właśnie NEGATYWNE fakty.
Maricia
Maricia
14 maja 2008, 20:12
Spox :) Ja tylko sądzę to co wcześniej napisałam, ale do wyglądu się nie przyczepiam. Niech sobie będzie jaki chce. Przecież wiem, że NIC do mnie nie masz :)
Kasia
Kasia
14 maja 2008, 20:29
No nie mam:)
Maricia
Maricia
23 maja 2008, 18:39
No dobra spór rozsądzony... chociaż chyba aż tak wielki nie był... Jak myślicie czy Tarja w piosenkach z DPP dałaby radę? Ja myślę, że tak, gdyby tylko w innej tonacji niż Anette i wszystko byłoby takie jak dawniej.
Kasia
Kasia
23 maja 2008, 20:12
No ja też tak mówię jak Maricia. Musiała by śpiewać tylko w innej tonacji.
d'enemy
d'enemy
26 maja 2010, 22:03
emm.. co do DPP..
The Poet and Pendulum w zasadzie to przekonało mnie jedynie tym refrenem.
nie podobają mi się te wolniejsze wstawki, z tymi zawyciaaami Anette..
teledysk Bye Bye Beautiful.. no przykre. xD tutaj Marco się popisał, pozytywnie..
Amaranth.. pierwszy kawałek z tej płyty jaki usłyszałam , jest ok. teledysk teeż.
Marco mógł sobie podarować te okrzyki w ostatnich refrenach Cadence of her last breath ;P..
MOPG chyba pominę, bo jeszcze mnie ta piosenka nie przekonuje .
Eva jest ok.. ahh nie no ładna piosenka.
Sahara ujdzie, bo dość ciekawie zrobiona. Whoever Brings The Night świetnie wpada w ucho, ale ten wokal oooostro zmodyfikowany, przygłuszany , wgl taki słaby refren coś ;d
For The Heart I Once Had..hm słodki wokal Anette , bujająca całość.. refren dość dobry. ogólnie jedna z lepszych piosenek na tej płycie o_O
The Islander. no teledysk przyznam ma klimat :D ale jak wczesniej napisano , Marco zdominował ten kawałek , i wyszedł troche zbyt..biesiadnie. XD
Last Of the Wilds podlatuje troche pod muze typu Eluveitie ..nie pasuje do tej płyty, wg mnie.
ale przyznam ze gitara zaje..sta ;)
7 days to the wolves . jak dla mnie masakra. refren do bani.choć od połowy (od momentu gdzie wchodzi perkusja i skrzypce bodajże ;p) jest dość ładnie skomponowane. ale gdy Anette to przerywa , to żałuję że to nie Tarja ma tu tą partię..
no ale reszta piosenki to powtorka poczatku. wiec dupa.
Meadows of Heaven jest przecudowne... no, az do momentu gdy Marco na zmianę z jakąś gospelowa sie nawzajem próbują przekrzyczec, przewyc i wogole xD
ten cały gospel troche zje.ał sprawę, lepiej byłoby z tradycyjnym już chórem takim..operowym ;p
no. to tyle na temat DPP . sie rozpisałam ;p
d'enemy
d'enemy
26 maja 2010, 22:04
bez jaj. o.o
przegielam XDD
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać na forum
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się

strony: poprzednia 1 2

Prześlij swoją opinię

Napisz do nas i podziel się swoimi uwagami lub sugestiami.
Twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne.

wpisz wiadomość

podpis
adres e-mail

tylko jeśli chcesz otrzymać odpowiedź.

Wspomóż Wywrotę

Wywrota jest organizacją non-profit. Jeśli podoba ci się to, co robimy – wspomóż naszą działalność:
kwota:
Usługa realizowana jest przez serwis dotpay.pl obsługujący wszystkie popularne metody płatności.