Usprawniliśmy naszą wyszukiwarkę.
Wypróbuj ją!

" Once" czy "Dark Passion Play"?? uzasadnij swój wybór!!

strony: poprzednia 1 2
[konto usunięte]
[konto usunięte]
15 lipca 2008, 21:06
wole once, bo z tarja byla. dpp nie jest zla plyta, ale wolalam tarje w tym zespole. byloby milo gdyby ta suk... anette nie spiewala starych utworkow nw bo jej to nie wychodzi, co innego utwory z dpp...
Kasia
Kasia
16 lipca 2008, 14:02
OO...tak Anette mogłaby śpiewać tylko piosenki z DPP... :)
Trinity
Trinity
21 lipca 2008, 11:36
Once, po pierwsze bo z Tarją :) po za tym moja ulubiona piosenka -Planet Hell ,pochodzi własnie z tej płyty ;)
Trinity
Trinity
21 lipca 2008, 11:40
Once, po pierwsze bo z Tarją :) po za tym moja ulubiona piosenka -Planet Hell ,pochodzi własnie z tej płyty ;)
Selkir
12 sierpnia 2008, 21:50
Osobiscie uwazam ze anette jest duzo lepsza a dpp to najlepszy album najlepsze jest ,,7 days... '' ale inne sa rownie dobre z piosenek z tarja lubie tylko nemo
agata berkowska
13 sierpnia 2008, 14:24
ten kolo co mówi że anette jest lepsza to ma nietego w głowie nie dość że wygląda jak chinka i beznadziejnie śpiewa to wogóle zepsóła całego nightwisha nightwish bez Traji to nie nightwish teraz wogóle nie ma tego gothic klimatu tylko wyszedł jakiś pop
amaranth06
amaranth06
14 sierpnia 2008, 11:21
Każdy może lubić co chce. To wolny kraj. A że Ty uważasz inaczej, Twoja sprawa. Ja też nie przepadam za Anette, ale nie mówię że ludzie którzy uważają że jest lepsza od Tarji mają "nietego w głowie".
Smileyy
Smileyy
18 grudnia 2008, 17:48
Zdecydowanie "Once". Po pierwsze ulubiona płyta. Po drugie Anette wychodzą tylko niektóre piosenki z DPP. Tarja była o wiele lepsza. Szkoda.
ceriba
ceriba
5 lipca 2009, 14:56
Zdecydowanie Once, ponieważ kocham głos Tarji. Według mnie jest dużo lepsza od Anette.
ine1204
9 sierpnia 2009, 22:19
Ja chyba też wole once. Ale Anette też nieźle śpiewa... Chociaż Nemo w jej wykonaniu jest lekko mówiąc... żałosne
tomjas78
tomjas78
21 marca 2011, 13:04
ONCE ------------------- najlepsza , bo z Tajrą
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać na forum
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się

strony: poprzednia 1 2

Prześlij swoją opinię

Napisz do nas i podziel się swoimi uwagami lub sugestiami.
Twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne.

wpisz wiadomość

podpis
adres e-mail

tylko jeśli chcesz otrzymać odpowiedź.

Wspomóż Wywrotę

Wywrota jest organizacją non-profit. Jeśli podoba ci się to, co robimy – wspomóż naszą działalność:
kwota:
Usługa realizowana jest przez serwis dotpay.pl obsługujący wszystkie popularne metody płatności.