Jako że żegnam gorące krzesło i nie mam go komu powierzyć, to liczę, że odpowiednie osoby przemyślą i zgłoszą swoją kandydaturę do Kasi lub kierowcy.
Dzięki za współpracę ;)
Johannes Tussilago
12 listopada 2009, 21:46
Dzięki, Justyna, za wszystko. Powodzenia.
Kuba Nowakowski
12 listopada 2009, 22:08
rety, Justyna... Definitywnie? Trzymaj się i dzięki za Twoją obecność.
Kuba Nowakowski
12 listopada 2009, 22:21
Ja i Tussi zgłaszamy domkę. Kto jest przeciw? Nie widzę.... :)
Kasia Czyżewska
13 listopada 2009, 00:25
dzięki Justyno. czekamy zatem na zainteresowanych...
anastazja
13 listopada 2009, 20:56
fajna dziewczyna z domki, poza tym dobrą i sprawiedliwą ma krytykę ...żegnaj orańżadko, szkoda , lubiłam bardzo twój nich "oranżadko", ponieważ dla mnie taki oryginalny. Powodzenia, pozdrowienia.
dominika ciechanowicz
14 listopada 2009, 00:16
rany boskie, aż mi głupio, że mnie tak zgłaszacie:) chyba się zdecyduję, z góry dziękuję za kredyt zaufania.
Kasia Czyżewska
15 listopada 2009, 16:35
witamy zatem:) zaufanie jest.
mästal
29 grudnia 2009, 15:56
Ja też bym poprosił.
Justyna D. Barańska
29 grudnia 2009, 21:27
a ty o co niby prosisz?
Johannes Tussilago
15 marca 2010, 20:39
Moi Drodzy,
Niniejszym dziękuję za ten czas, kiedy dane było mi czytać, komentować i oceniać prace prozy jako opiekun. Nie wyrabiam się czasowo, dlatego też rezygnuję. Mam nadzieję, że szybko znajdzie się ktoś, kto wspomoże Domnula.
Pozdrawiam.
Justyna D. Barańska
15 marca 2010, 21:26
no ja tu mam ci za co dziękować, bo wiele zawdzięczam, więc dziękuję i wracaj, jak tylko twoja doba się wydłuży :)
Johannes Tussilago
16 marca 2010, 09:44
taa... stanie się dniem polarnym... ;)
Kuba Nowakowski
17 marca 2010, 15:14
Moje dziękuję zawsze będzie za małe... Asia, ja tu byłem (jestem) w porównaniu z Tobą tylko straszymordą, nie wiem, czy znajdzie się ktoś tak oddany sprawie, pracowity i uczciwy jak Ty.
Jeśli są chętni, to zachęcam, by nie zwlekali i zgłaszali się do Kierowcy. Jeżeli mógłbym kogoś zasugerować, to byliby to: Justyna, Jaqint, Ew lub Estel, choć te ostatnie, po wielkim powrocie, znów gdzieś wywiało. Ja sam nie dam rady, to pewne.
dominika ciechanowicz
17 marca 2010, 17:52
I ja dziękuję. Za dobre słowa, rady i ciepłą obecność.
A co do opiekuna, to coś się pozmieniać ponoć miało? I ta funkcja miała w ogóle zniknąć?
aerjotl
19 marca 2010, 17:09
Nie byłaś na spotkaniu, to masz niedokładne informacje :)
Nadchodząca rewolucja rzeczywiście wszystko pozmienia, ale to nieprawda, że funkcja opiekuna zniknie. Grupy będą miały swoich opiekunów, a obecni opiekunowie zostaną przekształceni w "superopiekunów".
ps. jeszcze w ten weekend dla wtajemniczonych udostępnię nową wersję serwisu.
dominika ciechanowicz
19 marca 2010, 20:04
No i wydało się, że niedokładnie przestudiowałam założenia rewolucji:)
Kliner Ka.
20 marca 2010, 03:21
Dziękując Asi, którą rozumiem (brak czasu to koszmar), a co do której mam nadzieję, że nie zaprzestanie nas zaszczycać swą twórczością w każdym razie, chciałbym spytać o co chodzi z tą "rewolucją" dokładniej...?
Justyna D. Barańska
20 marca 2010, 13:11
Kliner, wywrota zmieni swoje oblicze i reguły "gry". dla każdego znajdzie się coś dobrego ;)
Kliner Ka.
21 marca 2010, 14:51
Aleś mi dużo zdradziła, praktycznie czuję się skarbnicą wiedzy ;-) Spoko, zaczekam, zobaczę.