Witam chciałbym abyście wrzucali tu linki do konkursów w których można wygrać sprzęt gitarowy, bilety na koncerty i ogólnie co gitarzyście mogło by się spodobać.
Ja od siebie daje to: odlotek.pl/zaproszenie/30548
Logujesz się na tej stronie wymieniasz punkty na losy które dają ci możliwość wygranej. Są na niej do wylosowanie 2 bilety na koncert AC/DC który odbędzie się w maju na lotnisku w warszawie.
Mam nadzieje ze ktoś się zainteresuje :)
PS. Sory że podałem w linku zaproszenie ale ja też w tym biorę udział :)
Corleone
14 marca 2010, 23:13
fajny pomysł ! :)
DzieckoCienia
15 marca 2010, 22:03
w radiowej Trójce co roku bodaj od kwietnia jest do zgarnięcia sporo podwójnych biletów na Open'era wiec zalecam czujność ;D
Piotr Szwedziński
13 maja 2010, 14:10
Hmmm, nie znam konkursu z nagrodami, ale dla tych co nie wiedzą: w wielu miastach co roku organizowane są przeglądy zespołów młodzieżowych (w Domu Kultury, konkurs "Złote Lilie" i inne).
My w czewi z zespołem SZKOLNYM, tzn. gimnazjalnym wygraliśmy xD. Było ciężko biorąc pod uwagę że w trakcie występu zepsuł nam się mikser do którego byliśmy podpięci ;)
gitarnik
27 maja 2010, 23:34
1 czerwca bedzie 1 dniowy konkurs na basowka.pl , chyba trzeba odpowiedziec na pytanie i wyslac jak najszybciej odpowiedz, sa jakies kosuzlki, skzoly gitarowe i dvd do wygrania