Usprawniliśmy naszą wyszukiwarkę.
Wypróbuj ją!

AMY WINEHOUSE

REWERS
REWERS
26 stycznia 2008, 16:29
Co sądzicie o Amy Jade Winehouse??
To może ja zacznę :P
JA KOCHAM AMY WINEHOUSE :P Jej muzykę, jej głos, jej styl, sposób bycia i ubierania to ,że ma własne zdanie i styl i nie jest jedna z tych "gwiazd" które ulegają niby modzie i jest inna od wszystkich! Po prostu jest sobą , nie sugeruje się innymi !!Ma swój świat w którym trwa: P Wiele osób uważa ,że jest okropna itp. mnie to nie interesuje!! niech sobie mówią co chcą ja ją kocham i dla mnie jest najpiękniejsza na świecie!!! Z reszta im mniej osób ja lubi TYM LEPIEJ. Lepiej mieć swojego jednego idola a nie ściema ,że lubić kogoś od tak nagle bo wszyscy go lubią, bo jest przesłodzony bo jest teraz ściema ze modne lubienie go haha!! Wole mieć jedną idolkę lub idola takiego którego większość osób nie zna i naprawdę go kochać a nie lubic na pokaz bo jest akurat teraz popularny, nie lubię jak z dupy ktoś uzna kogoś za idola( choć nawet nic o nim nie wie) lub chce go mieć za idola bo ktoś lubi (to już świadczy o braku własnego zdania) pfff :P Właśnie takim idolem bez względu na to czy ktoś go nie lubi czy uważa go za swojego idola czy na to co akurat modne sratatata ja KOCHAM AMY BO UWAŻAM ZE JAKO JEDNA Z NIEWIELU OSÓB ZASŁUGUJE W OGOLE NA MIANO PRAWDZIWEJ GWIAZDY I PO PROSTU JEST NAJLEPSZA! KOCHAM JA NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE!! JEST MOIM NAJWIEKSZYM I JEDYNYM IDOLEM!!
REWERS
REWERS
31 stycznia 2008, 18:36
hahah ale "prawdziwy" fan club ;] nawet nikt nic nie napisze :P po co sie zapisują niektorzy jak i tak pozniej nie wchodza na te strone?? widac jacy z was fani :P
REWERS
REWERS
31 stycznia 2008, 18:36
hahah ale "prawdziwy" fan club ;] nawet nikt nic nie napisze :P po co sie zapisują niektorzy jak i tak pozniej nie wchodza na te strone?? widac jacy z was fani :P
Kiszka
Kiszka
1 lutego 2008, 09:19
nie jestem z tego fan clubu ale masz racje
REWERS
REWERS
2 lutego 2008, 23:36
dziękuje :) :P
piepRZ.
piepRZ.
18 kwietnia 2008, 20:54
zgadzam się z wypowiedzią.
Amy jest wyjątkowa. nie można przejść i jej nie zauważyć. idolka bez dwóch zdań:)
pozdrawiam.
Asti
Asti
20 kwietnia 2008, 17:08
Dla mnie Amy też jest najlepszą wokalistką. Zauważyłam ją niedawno, kiedy przypadkiem oglądałam Brit Awards i od razu przypadła mi do gustu. Śpiewem, zachowaniem.. Amy jest oryginalna, ma swój własny, wyszukany styl i chyba za to jej fani ją uwielbiają. Ja się przyłączam. Ciewake kiedy Amy u nas zagości? Hmm.....?
piepRZ.
piepRZ.
20 kwietnia 2008, 19:41
tylu ludzi mówi, że jest dziwna i jest brudasem:/ ale nikt nie zauważa ile wnosi do muzyki oryginalności...
Asti
Asti
20 kwietnia 2008, 23:56
...i duszy. Zawsze jest sobą, nie udaje. W sumie każdy widzi to,co chce widzieć, a przecież najłatwiej jest kogoś skrytykować.. A w ogóle to dlaczego tu jest tylko jeden temat poświęcony Amy? Trzeba coś z tym zrobić..:o
piepRZ.
piepRZ.
21 kwietnia 2008, 10:03
też tak myślę... ale widze mało aktywności ze strony fanów...Amy warta jest poświęcenia uwagi:)
April
April
12 czerwca 2008, 14:40
Wiecie czego nie lubię? Gdy dziennikarze tanich pism tworzą coś z niczego, oczerniając innych. To musi być przecież strasznie wkurzające i smutne, gdy czytasz o sobie w gazecie, że jesteś flejtuchem, ćpunem itd. Czy naprawdę na tyle stać te osoby? Skądże, po prostu to łatwy temat dla ludzi, im nie chodzi o to, jak Amy śpiewa, ale o to, jak najłatwiej byłoby przedstawić ją jako największego dziwaka w Wielkiej Brytanii. Poza tym, uwielbiam piosenki Amy, nie obchodzi mnie to, co piszą o niej w kolorowej prasie. Z pewnością część tych informacji pokrywa się z prawdą, jednak ja wolę zachować własny obraz Amy, a nie stworzony z newsów o wciąganiu koki.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać na forum
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się

Prześlij swoją opinię

Napisz do nas i podziel się swoimi uwagami lub sugestiami.
Twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne.

wpisz wiadomość

podpis
adres e-mail

tylko jeśli chcesz otrzymać odpowiedź.

Wspomóż Wywrotę

Wywrota jest organizacją non-profit. Jeśli podoba ci się to, co robimy – wspomóż naszą działalność:
kwota:
Usługa realizowana jest przez serwis dotpay.pl obsługujący wszystkie popularne metody płatności.