Usprawniliśmy naszą wyszukiwarkę.
Wypróbuj ją!

Wybór gitary basowej.

Dami
15 lipca 2010, 18:12
Witam. Gram na elektryku i na klasyku, ale nie chodzi o to.
Planuję zakup gitary basowej. Planuję wydać (na sam bas) do 720zł. Jakbyście mogli to napiszcie jakie basy polecacie w tej cenie. Z góry dzięki.
Robert Sarick
Robert Sarick
1 sierpnia 2010, 10:33
kup sobie używanego fendera
MamBas
MamBas
26 sierpnia 2010, 00:58
Tylko i wylaczinie fender jazz albo precision. Made in USA a nie Mexico albo Japoniec
gitarnik
10 września 2010, 07:31
basowka.pl zerknij n ato forum, w dziale z propozycjami gitar basowych z przedzialow cenowych masz kilka recenzji
Lukassek
Lukassek
25 września 2010, 08:45
Panowie Bart i Mathi - co wy za przeproszeniem pier******?! Jakim cudem chłopaka ma wyrwać w tej cenie Fendera? Ogarnijcie.
Wracając do sprawy, kolega gitarnik dobrze radzi zajrzeć, ale ja radzę forum www.basoofka.net ;)
W tej granicy cenowej kupisz jakiegoś porządnego Squiera - wbrew pozorom basy Squiera lepiej sie prezentują niż gitarki ;) Zależy co chcesz grać - czy potrzeba Ci uniwersalnego wiosła czy raczej skonkretyzowane masz upodobania ;)
Marceli
Marceli
23 pazdziernika 2010, 19:34
cóż mogę powiedzieć. ;) podobno gitary Visiona też się formy nie trzymają, a przechodzą kontrolę jakości w Niemczech. Ja polecam bas Vision JB-8-B mimo iz mam go 2 tygodnie to sie sprawdza, i jak kupisz w hurtowni to starczy ci spokojnie jeszcze na jakiś mały piecyk ;)
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać na forum
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się

Prześlij swoją opinię

Napisz do nas i podziel się swoimi uwagami lub sugestiami.
Twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne.

wpisz wiadomość

podpis
adres e-mail

tylko jeśli chcesz otrzymać odpowiedź.

Wspomóż Wywrotę

Wywrota jest organizacją non-profit. Jeśli podoba ci się to, co robimy – wspomóż naszą działalność:
kwota:
Usługa realizowana jest przez serwis dotpay.pl obsługujący wszystkie popularne metody płatności.