Usprawniliśmy naszą wyszukiwarkę.
Wypróbuj ją!

Opiekunki poezji na Wywrocie...

strony: 1 2 3 następna
Paweł Kaczorowski
Paweł Kaczorowski
23 lipca 2010, 01:49
Jedna z Nich nas opuściła. Kasia Czyżewska. Miejmy nadzieję, że na chwilę. Inna natomiast - w wielkim stylu - powraca:

Nowym Wielkim Opiekaczem Na Naszym skromnym Portalu zechciała zostać Panna Estel...

Gratulujemy Państwu Serdecznie!

Estel, liczymy na treściwe i konstruktywne komentarze!
Bądź bezlitosna i czuła jednocześnie... :)

Powodzenia!
estel
estel
23 lipca 2010, 05:34
Estel się będzie bardzo starać i wykonywać swe obowiązki z zaangażowaniem. Dzięki! :)
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska
24 lipca 2010, 11:07
no w końcu się zdecydowałaś!
Tomasz Smogór
Tomasz Smogór
24 lipca 2010, 11:11
Zatem powodzenia w opiekowaniu się.
Jacek
Jacek
11 sierpnia 2010, 22:38
Rude to i wredne, poza tym horsofilka, ale się nadaje;]
Paweł Kaczorowski
Paweł Kaczorowski
11 sierpnia 2010, 22:51
Powrót Trójgłowego Smoka, czyli Jaca, Ew i Hyde wracają do działu poezji!!!

Będzie więcej komentarzy i więcej pomysłów. Mam też nadzieję, że więcej konstruktywnych dyskusji na forum i pod artykułami. Gratuluję Nowym Opiekunom Poezji i Użytkownikom. Proces legislacyjny trwa. Za kilka strzałów znikąd otrzymacie niminacje, Drodzy Opiekunowie.

Powodzenia!!!
dominika ciechanowicz
dominika ciechanowicz
11 sierpnia 2010, 23:05
Widzę, że nikt nie wchodzi na super tajne fora Rady Programowej Wywroty, więc się powtórzę:

Tak sobie myślę, że jak Jaca, Ew i Justyna wrócą do działu poezji, to będzie nas w poezji pięcioro, a w dziale prozy będzie sam jeden biedny Kuba. Więc tak - mogę dać się przesunąć do prozy, pod warunkiem, że obiecacie, że mnie tam nie zostawicie samej i że czasem ktoś też jakiś konstruktywny komentarz napisze.
Joanna
Joanna "Tussi" Szafraniec
12 sierpnia 2010, 11:43
No, nareszcie. Dawno powinni wrócić.
Domka, dobrze, że chcesz wspomóc Kubę, tylko nie daj się wpędzić w maliny :)
Powodzenia i wytrwałości.
Figa
Figa
12 sierpnia 2010, 13:05
No proszę, zapowiada się obiecująco!
Powodzenia opiekunowie!
Paweł Kaczorowski
Paweł Kaczorowski
12 sierpnia 2010, 14:19
Domka, bardzo się cieszę z Twojej propozycji, szczególnie, że wychodzi od Ciebie a nie jest wymuszona prośbami. Napisze o tym do dawcy tytułów. Odkąd nie mamy powiadom ień rzeczywiście trudniej mi zaglądać wszędzie. Dzięi za przypomnienie.

Pozdrawiam.
P
Justyna D. Barańska
Justyna D. Barańska
12 sierpnia 2010, 16:50
a Jaca zostanie opiekunkĄ? xD
Jacek
Jacek
12 sierpnia 2010, 17:13
Tak, z przyjemnością, Hajdi:D Poza tym to nie cieszcie się za bardzo, bo nadchodzi armagedon;]
dominika ciechanowicz
dominika ciechanowicz
12 sierpnia 2010, 17:19
no skoro ja mam pod obrazkiem napis "opiekun", to dlaczego Jaca nie może być opiekunką?
Jacek
Jacek
12 sierpnia 2010, 17:37
Ależ ja mogę!:D
dominika ciechanowicz
dominika ciechanowicz
12 sierpnia 2010, 17:40
No właśnie:) Ten podział na samców i samiczki jest jakiś mocno przereklamowany.
Jacek
Jacek
12 sierpnia 2010, 17:44
Wcale nie:D Ja chcę do samiczek;p
ew
ew
13 sierpnia 2010, 17:01
Dominika, przejście do prozy to odważna decyzja, bo tam praca wydaje się być dużo cięższa, jest więcej tekstu do jednorazowego czytania, moje oczy by tego nie wytrzymały. pięcioro opiekunów na poezji, byłoby idealnym układem. ale faktem jest, że Kuba sam na prozie nie powinien być, na pewno przyda mu się Twoja osoba tam. Ja obiecuję że będę pisała komentarze na prozie, tak często jak często będę mogła.
Paweł Kaczorowski
Paweł Kaczorowski
13 sierpnia 2010, 21:42
Ciesze się, żeście się dogadali Drogie Panie i Rodzynku między Nimi! :)

Błogosławieństwa już macie, jeszcze tylko namaszczenie od Arcybiskupa Wszystkich Informatyków i czyńcie soje powinności.

Ja mam urwanie głowy z krytykami, Niszą i konkursami, nie mówiąc o korespondencji i wielkiej księdze skarg i wniosków racjonalizatorskich, więc mimo szczerych chęci rzadko komentuję.

Tymczasem, zapraszam Was również do wchodzenia na wątek: Czy to jest ta "dobra poezja"? Wiersze G. Kwiatkowskiego. Kończymy za tydzień ten wątek i szykujemy następny z A.M.

Pozdrawiam mocno!

P.K.
dominika ciechanowicz
dominika ciechanowicz
13 sierpnia 2010, 21:54
W sensie Agnieszka Mirahina?
Tomasz Smogór
Tomasz Smogór
16 sierpnia 2010, 11:46
A. M. to inicjały wieszcza. Czyżby...? :)
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać na forum
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się

strony: 1 2 3 następna

Prześlij swoją opinię

Napisz do nas i podziel się swoimi uwagami lub sugestiami.
Twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne.

wpisz wiadomość

podpis
adres e-mail

tylko jeśli chcesz otrzymać odpowiedź.

Wspomóż Wywrotę

Wywrota jest organizacją non-profit. Jeśli podoba ci się to, co robimy – wspomóż naszą działalność:
kwota:
Usługa realizowana jest przez serwis dotpay.pl obsługujący wszystkie popularne metody płatności.