Przy czym ta ostatnia Pani zabrała z portalu sporo swoich tekstów. Tj. zostawiła tytuły, a treść skasowała i teraz są takie puste pola. One nie są w poczekalni, ale jednak wciąż na portalu, bo spora część przeszła autoryzację...
Przepraszam Oli. Dlaczego tylko "Mieć własny dom" - nie zgadzam się, wszystkie teksty usunęłam. Albo wszystkie zostaną usunięte, albo żaden.
W żadnym wypadku, nie zgadzam się na usuniecie tekstu " Mieć własny dom" !
dominika ciechanowicz
22 sierpnia 2010, 16:17
Anastazjo, ale tego tekstu nie ma. Jak się kliknie w link, to wyświetla się sam tytuł. Przynajmniej u mnie.
anastazja
22 sierpnia 2010, 21:12
Owszem nie ma! Domi jak całej reszty. Żle się wyraziłam. Tu chodzi nie o tekst, tylko komentarze Oli, dlatego wskazała ten tekst. A dlaczego? Ten tekst jest ważny ? Przeczytaj, nie trudno zgadnąć. Myślę, że powinno się być konsekwentnym, albo wszystkie teksty, albo.....żaden. Ponadto, dlaczego Oli robisz mi przysługę? Chyba mogę podejmować decyzję sama.
Justyna D. Barańska
22 sierpnia 2010, 21:15
Anastazjo, nie ma powodu to tak ostrej reakcji. Oli napisała pod linkiem, że po wielu twoich tekstach pozostały tylko tytuły, co chyba było równoznaczne z tym, że mamy zadecydować czy te pustki mają wisieć na wywrocie czy należy je usunąć. Proszę nie robić problemów, gdzie ich nie ma.
Ir
22 sierpnia 2010, 21:33
HA !...zrobiło się "wesoło"...ktoś decyduje o usunięciu wierszy innego
autora...no, no.......
MOJE MAJĄ ZOSTAĆ WSZYSTKIE ! I niech NIKT nie waży się ich ruszać. To ja
i tylko JA mam prawo usunąć w sposób aktualnie dostępny.
Zastanawiam się - kto tu rządzi?"
Justyna D. Barańska
22 sierpnia 2010, 21:53
Ireno, nikt nie decyduje o usunięciu cudzych tekstów. Wejdź w podane linki, zobaczysz, że nie kryją się pod nimi teksty, tylko puste pola. Ewentualnie są tu linki do tekstów zdublowanych. Więc o co krzyk?
Najpierw marudzicie, że opcji usuwania nie macie, a jak człowiek chce w jakiś sposób pomóc, to jest jeszcze gorzej. Zdecydujcie się w końcu.
Ir
22 sierpnia 2010, 22:18
Po prostu WYWROTA powinna zacząć wreszcie działać normalnie....a od prawie dwóch lat ,mimo obietnic, nic się nie zmienia.
Ewidentny jest wpis Oli o kasowaniu tekstu Anastazji i Figizmakiem...No, coś tu chyba nie gra.
Zresztą...nie moje małpy i cały ten cyrk.
Olivia B.
22 sierpnia 2010, 22:23
O Boska Ireno wybacz moją zuchwałość! Ośmieliłam się wskazać teksty, których nie ma. Pomogłam Opiekunom w czyszczeniu poczekalni. Przysięgam, że następnym razem najpierw napiszę do Ciebie podanie z prośbą o zgodę! Kajam się u Twych stóp!