Poszukuję ludzi aktywnych i zaangażowanych, dla których poezja to nie jest słowo obce, którzy o poezji lubią rozmawiać i którzy znają ją także w teorii. Chętni, po zgłoszeniu do mnie (justyna.baranska@wywrota.pl), będą obserwowani przez miesiąc (oczywiście ich wypowiedzi pod wierszami Wywrotowców), a następnie zapadnie werdykt o przyjęciu do grona opiekunów.
Zadaniem opiekunów jest komentowanie oraz autoryzowanie/odrzucanie tekstów. Mile widziane są rady dla piszących. Poza tym podstawowym obowiązkiem jest jeszcze możliwość organizowania zabaw i konkursów.
W zgłoszeniu proszę napisać kilka słów o sobie!
No, to niech moc będzie z wami :)
SNGR
25 sierpnia 2011, 14:29
Moc (masz szczęście, że jestem wyrozumiały, bo pozwałbym Cię o obrazę uczuć religijnych :D )
Justyna D. Barańska
25 sierpnia 2011, 17:42
Singer, tylko ja tu mam prawdziwy warkocz jedi :P
SNGR
25 sierpnia 2011, 21:19
Jedi!
Justyna D. Barańska
25 sierpnia 2011, 22:13
I czaj to: J(e) D(i) Barańska ;D
Radosław Kolago
25 sierpnia 2011, 22:54
I FEEL A STRANGE DISTURBANCE IN THE FORCE
dominika ciechanowicz
26 sierpnia 2011, 16:46
Yeti
Dżastin
26 sierpnia 2011, 18:56
Niech moc będzie z Wami :D
Figa
27 sierpnia 2011, 00:56
i z duchami waszymi
dominika ciechanowicz
27 sierpnia 2011, 02:14
amen
guccilittlepiggy
27 sierpnia 2011, 17:41
rozochociło się stadko padawanów młodych
na świszczący oddech Vadera
Yoda Elektroda tylko jeden
jest
Arkadiusz R. Skowron
28 sierpnia 2011, 20:02
ze mną jest tylko mocz (sic!!!)
anhelus
24 pazdziernika 2011, 16:44
kręcąc się troszkę po wywrocie9wcześniej nie miałem czasu-ale nadrabiam), zaczynam rozumieć -skąd ta cisza i jednokierukowe patrzenie...
Justyna D. Barańska
24 pazdziernika 2011, 21:27
Rety, twój tekst został odrzucony i, że się posłużę twoim słownictwem z innego komentarza, strasznie się nadymasz. Może nie wszyscy wiedzą, a wystarczy zerknąć w dział "O Wywrocie", że nasz portal został wpisany do Rejestru Dzienników i Czasopism, zatem działa na nieco innych zasadach niż fora, gdzie się wrzuca wszystko jak leci, bez względu na poziom. Jak papierowe czasopismo nie wydrukuje twojego tekstu i to, jak mają w zwyczaju, bez słowa wyjaśnienia, to też będziesz się tak zachowywał?
Tyle. Więcej sprawy nie będę komentować.
dominika ciechanowicz
30 pazdziernika 2011, 12:37
Witamy nowych opiekunów :) Cierpliwości i zniżek u okulisty!