Usprawniliśmy naszą wyszukiwarkę.
Wypróbuj ją!

szukam piosenki

kozio23
11 marca 2008, 20:46
dość dawno temu słyszałem piosenkę Nightwisha właśnie, szukam jej już od długiego czasu i nigdzie nie mogę znaleźć. Śpiewają na przemian Anette i Marco, w teledysku (pamiętam jedną scenę) anette tak leci do góry obok są schody chyba, potem coś jest ze spadaniem z wieży. piosenka jest taka łagodna i jakby to powiedzieć "podniosła" nie ma jej na "dark passion play" chociaż jest tam już nowa wokalistka (anette)
kozio23
25 marca 2008, 20:56
znalazłem, dla wiadomości chodziło mi o "summer wine"
Xelasta.
Xelasta.
2 maja 2008, 17:25
Ale to nie jest Nightwish. xD
Kasia
Kasia
2 maja 2008, 18:18
No właśnie. NW z Anetką ma 3 video klipy AMARANTH BYE BYE BEAUTIFUL i THE ISLANDER. Coś Ci się pokićkało:P
Maricia
Maricia
3 maja 2008, 18:35
Jeżeli o to Ci chodzi to, żeby pop pomylić z METALEM SYMFONICZNYM! To śpiewają oni - Ville Valo feat. Natalia Avelon - Summer Wine, a jak się dowiedziałam to jest to stara piosenka, która w przeszłości wykonywał ktoś inny... ale NIE NIGHTWISH! Nie no bez przesady, żeby cos takiego do NW porównywać :
pl.youtube.com/watch?v=EOs2TSXTOkQ
Maricia
Maricia
5 maja 2008, 12:52
Może kozio23 napisałbyś lub sprostował swoją pomyłkę? Jesteś fanem NW? Od kiedy słuchasz? Skąd te porównanie?
[konto usunięte]
[konto usunięte]
15 lipca 2008, 21:08
lol xd
Kasia
Kasia
16 lipca 2008, 14:03
no lol
amaranth06
amaranth06
17 lipca 2008, 14:34
Maricia nie przesadzaj, ta piosenka nie jest wcale taka zła, bo w końcu wykonuje ją Ville..:)
a ta cała Natalia to polka... szczęście miała że poznała Valo.. cholerne..

ale naprawdę nie wyobrażam sobie żeby pomylić to z Nightwish...
Anette i Natalia? emm.... Marco i Ville..??

ale cóż... nie ma człowieka nieomylnego ;)
kozio23
1 września 2008, 22:49
wiesz, słysząłem tą piosenkę raz w radiu... baardzo dawno i jakoś mi się tak potem głos skojarzył, moze nawet widziałem teledysk i koleś był podobny do zdjęcia...
kozio23
1 września 2008, 22:54
poza tym jeśli weźmiesz to co teraz z NW zostało to hmm...
niezbyt to metal symfoniczny, aczkolwiek, niektóre jeszcze nie odstają tak bardzo od starego stylu
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać na forum
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się

Prześlij swoją opinię

Napisz do nas i podziel się swoimi uwagami lub sugestiami.
Twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne.

wpisz wiadomość

podpis
adres e-mail

tylko jeśli chcesz otrzymać odpowiedź.

Wspomóż Wywrotę

Wywrota jest organizacją non-profit. Jeśli podoba ci się to, co robimy – wspomóż naszą działalność:
kwota:
Usługa realizowana jest przez serwis dotpay.pl obsługujący wszystkie popularne metody płatności.