Within Temptation to jeden z moich ulubionych zespołów. Jest w nim jedna z najlepszych wokalistek Sharon den Adel. Jej głos jest cudowny, a aranżacja, część muzyczna każdego utworu po prostu wspaniałe. Piszcie co sądzicie o zespole i za co go lubicie?
GothicLeady
17 kwietnia 2008, 16:13
Ja uwielbiam ten zaspół przedewszystkim za świetny wokal ;)
Maricia
22 kwietnia 2008, 16:48
Tak, tak. Sharon ma piękny sopran koloraturowy, a na koncertach śpiewa jeszcze lepiej niż na nagraniach w studiu. To sie nazywa prawdziwa wokalistka!
Maricia
5 maja 2008, 19:02
Dlaczego nikt tu nie pisze od prawie 2 tygodni??? Przecież jest tu aż 26 osób, które mogłyby prowadzić dyskusje lub założyć nową!
amaranth06
7 maja 2008, 18:36
dobra, dobra ja się wypowiem :D Sharon.. hm.. kocham jej głos.. WT ma niepowtarzalny klimat... Lubię wszystkie płyty, od doom-metalowego Entera do gotyckiego THOE...
hary
8 maja 2008, 22:24
uwielbiam piosenki WT od niedawna, od roku.. pierwszą piosenka, którą usłyszałam był "Frozen" potem każda kolejna była cudownie klimatyczna i niesamowicie wciągająca.. Wokal jest zajebisty!!!!!!!!!!!!!!!!!! i super wideoklipy :))) POZDRAWIAM!!!!!
Maricia
9 maja 2008, 21:17
Tak to prawda WT posiada niepowtarzalny klimat, w który wprowadza słuchaczy :) Również pozdrawiam.