Usprawniliśmy naszą wyszukiwarkę.
Wypróbuj ją!

Wspólnota

Ruda102
Ruda102
18 kwietnia 2008, 17:05
Witam serdecznie wszystkich!
Jestem tu nowa, ale chciałabym się dowiedzieć czy należycie do jakiejś wspólnoty?
OsobiŚcie jestem członkiem Oazy-Ruch Światło życie
Agnes
Agnes
19 kwietnia 2008, 13:45
No to szczególnie cię witam bo ja jestem również uczestnikiem Ruchu Światło-Życie :)
Łukasz
19 kwietnia 2008, 19:42
A ja was także witam, ale nie jestem w żadnej wspólnocie bo nie odczuwam takiej potrzeby, wiem że w mojej parafii jest wspólnota franciszkańska i koleżanka mnie zachęcała ale uważałem że to nie dla mnie ;-)
Tomasz W.
19 kwietnia 2008, 19:54
ja jestem w Odnowie Charyzmatycznej :)
Kiwak
Kiwak
22 kwietnia 2008, 21:14
Ja jestem tak samo jak Agnes i Ruda 102. :)
Łukasz
23 kwietnia 2008, 14:46
Mam takie pytanie co wam dają te spotkania ???
Czy to czego się tam dowiadujecie naprawdę praktykujecie w życiu ???
Agnes
Agnes
23 kwietnia 2008, 19:59
Każdemu indywidualnie daje coś spotkanie. Mnie utwierdza i umacania w wierze, każde spotkanie a to dla mnie ważne i praktyczne ;)
Jednak czasem na spotkaniach poruszamy wg ciebie praktyczne tematy jak np. egzorcyzmy, szkaplerze, aborcja.. Można się wypowiedzieć na dany temat i dowiedzieć rzeczy, o których często nie miało się pojęcia :)
Pozdrawiam
Harv
Harv
26 kwietnia 2008, 19:00
Ja jestem na drodze neokatechumenalnej, dużo mi daje życie w tej wspólnocie, poznaję Boga, samego siebie i innych ludzi. Poza tym dwa spotkania w tygodniu pozwalają odpocząć trochę od tego świata i zachować jakiś kontakt ze Słowem Bożym.
Łukasz
27 kwietnia 2008, 19:47
Szczerze to was podziwiam że uczestniczycie w tych spotkaniach, mi raczej by się nie chciało sie, może nie mam takiej mobilizacji albo czegoś w sobie.
BeBcIo93
20 września 2008, 15:16
Ja tez jestem we wspólnocie neokatechumenalnej.
Aśka
8 listopada 2009, 12:33
Jak dodać piosenki do tego śpiewnika?
AsiuniaxD
31 stycznia 2010, 20:46
Ja jestem w zespole Słoneczka ;D
Jeździmy na Vincentiany
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać na forum
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się

Prześlij swoją opinię

Napisz do nas i podziel się swoimi uwagami lub sugestiami.
Twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne.

wpisz wiadomość

podpis
adres e-mail

tylko jeśli chcesz otrzymać odpowiedź.

Wspomóż Wywrotę

Wywrota jest organizacją non-profit. Jeśli podoba ci się to, co robimy – wspomóż naszą działalność:
kwota:
Usługa realizowana jest przez serwis dotpay.pl obsługujący wszystkie popularne metody płatności.