Będzie się on składał z kilku etapów. W pierwszym etapie konkursu będą zgłaszane wasze ulubione fotki, w następnych odbędzie się głosowanie.
Aby zgłosić swoje ulubione fotki Tuo należy wkleić link ze zdjęciem i koniecznie je jakoś nazwać.
Każdy z użytkowników zgłasza dwie fotki. Nazwy i zdjęcia nie mogą się powtarzać. Można zgłaszać zarówno fotki sesyjne jak i z koncertów. Uwaga: to nają być fotki samego Tuo, bez reszty zespołu lub niektórych jego czlonków.
Na zgłoszenie swoich ulubionych fotek macie czas do końca czerwca.
Zapraszam do zabawy;p
Kasia
9 czerwca 2008, 20:57
...puk.puk...jest tam kto??
Co jest>! Nikt jeszcze nie odpowiedział <obraża się>...
W następnym miesiącu bedziemy głosować na Jukkę, więc się nie martwcie jak wolałybyście żeby był JUkka. Więc proszę mi odpowiadać!:P
amaranth06
10 czerwca 2008, 21:46
ja narazie nie mam czasu szukać... patrzeć... ale może wkleję coś do końca czerwca, a potem Jukki :)
Wiesz Kasia, koniec roku szkolnego, trzeba pozaliczać przedmioty na 5, 4 i 6 :)
Coraz więcej osób wpisuje się na forum, a piszemy tylko my i Maricia... bardzo rzadko ktoś inny..
Kasia
11 czerwca 2008, 17:40
no wiem:( Niestety...:( Ja już mam oceny wystawione i tera siedzimy w szkole i się nudzimy...:( Ja będę miała świadectwo z paskiem:) A wy??
amaranth06
11 czerwca 2008, 18:48
oj, ja nie wiem.... może... może... jak w średnią będzie wliczała się plastyka(ocena z tamtego roku, miałam 4...) [jestem w 6 klasie]to nie będę miała...bo wtedy będzie mi wychodzić 4,72..:| a jakby się nie wliczała to miałabym 4,77 i byłabym szczęśliwa..:) zawsze zdawałam z nagrodą, albo paskiem, no i nie będę za bardzo happy jak nie będę go miała....
Kasia
13 czerwca 2008, 13:19
ja mialam pasek w 6 klasie i bede miec teraz
amaranth06
13 czerwca 2008, 14:01
ja będę miała na szczęście....uff....
Kasia
23 czerwca 2008, 16:38
Halo, halo!! Temat stoi! a do końca miesiąca dużo nie zostało!!
Kasia
3 lipca 2008, 20:25
ii cooo??? miesiąc sie skonczyl!
a fotki nie zostały wybrane... <bije wszystkich użytkowników po tyłkach> nie ładnie tak!!
i co teraz?? wyieramy jeszcze raz. Ja podam 3 zdjęcia i bedziecie oceniac tak:
jakaś fota 3pkt
<> 2pkt
<> 1pkt