Vege kociołkowanie to pasja wspólnego gotowania w plenerze, to wspólne celebrowanie spotkań z bliskimi przy kociołku, to sposób na pyszne dania wegetariańskie i wegańskie, jednogarnkowe przygotowywane w kuchni.
Ludzie uwielbiają, łatwe w przygotowaniu, a jednocześnie smaczne dania, bo przecież wszyscy kochamy dobrze i zdrowo zjeść.
Kociołkowanie a la Ewa Hangel to nie tylko gotowanie, to także nowy styl weekendowego wypoczynku, przepyszne potrawy, udane imprezy i koniec nudy podczas wyjazdów. To nowa moda, która przypadnie do gustu każdemu, bo ktoś, kto raz spróbuje, odnajdzie w kociołkowaniu coś nietuzinkowego i niesztampowego dla siebie.
Autorka zaczęła eksperymentować z daniami wegetariańskimi, w najlepszym możliwym połączeniu – dobrze doprawione, zdrowe jednogarnkowe, właśnie z kociołka, w dobrym towarzystwie przy ognisku. Okazało się to strzałem w dziesiątkę!