Literatura

nowe wiersze, nowi poeci, następny weekend

Panie i Señores, chłopcy i muchachas__

[Taoo:ludzie:taoo] przysyłą próbkę swojej pastelowej poezji; nastroje lekko refleksyjne - tylko w [Kobieto ofiaruj prawde:teksty:3336], [On sam:teksty:3337] i [ujrzę świat:teksty:3338]. Tuż za nimi, wiersze [El-Chaos'a:ludzie:chaos], wysycone handrą i klimatami dekadenckimi(?). Zawiedziony: [Niestatek:teksty:3444], i pesymistyczne [***:teksty:3445]. Delikatna zmysłowość i szczypta inteligentnej gry słów; to wiersze [Westy:ludzie:westa]: [Wymaganie:teksty:3447] i [Ujarzmienie:teksty:3448] - coś bardzo miodnego.

["śp. JA":teksty:3450], to wiersz, o którym trudno mi jest coś powiedzieć- jest dziwny, jest prosty i ma w sobie "coś"; autor: oczywiscie [gota:ludzie:gota]. [Riggs:ludzie:riggs] przysyła zbiorek [Nastroje:teksty:3455]; ja takie poezji nie rozumiem. Na koniec wiersze dość przewrotne (momentami przewrotowe): [I to ma być wiara?:teksty:3458], [Apokalipsa:teksty:3460], [Ojciec:teksty:3459] - ha! "wiersz programowy" ;) oraz [Popelina:teksty:3462]; do wierszy tych jak najbardziej pasuje xywa autora: [Punko:ludzie:imbryczek].

Miłej lektury.


Dodaj komentarz anonimowo lub zaloguj się
 
przysłano: 19 marca 2009 (historia)


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca