Literatura

Slam poetycki w trakcie projektu teatralnego „Spleen”

Kiedy: sobota, 17.10.2015
Start: 16:00
Gdzie: Teatr POP-UP na Kampusie Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie (ul. Rakowicka 27)
Wjazd: free

W sobotę 17 października zapraszamy na wydarzenie, które wstrząśnie miastem. Spotykamy się o godzinie 16:00 na Małym Rynku w Krakowie, żeby przejść ulicami miasta w radosnym kondukcie żałobnym. Korowód będzie otwierał karawan konny, a towarzyszyć mu będą muzyka i działania performatywne. Depresję, melancholię i smutek spróbujemy przekształcić w radość i spontaniczną zabawę. Pochód będzie zmierzał do namiotu Teatru POP-UP na Kampusie Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie (ul. Rakowicka 27), gdzie przewidziana jest wspólna uczta.

POECI I POETKI! W Teatrze POP-UP będziecie mieli okazję zaprezentować swoją twórczość w czasie otwartego SLAMU POETYCKIEGO. Zapraszamy profesjonalistów i piszących do szuflady, osoby doświadczone i nowicjuszy. Zapraszamy także wszystkich miłośników poezji, którzy chcą uczestniczyć w wydarzeniu jako słuchacze.

Rejestracja czynnych uczestników odbędzie się w namiocie Teatru POP-UP na pół godziny przed rozpoczęciem slamu, planowanego na godzinę 17.30. Każdy uczestnik ma 5 minut na wystąpienie. O wyborze zwycięzcy i wysokości wygranej decyduje publiczność!

Realizacja: Wiktor Rubin i Jolanta Janiczak

Udział w pochodzie, uczcie i slamie jest BEZPŁATNY!

Trasa pochodu: Mały Rynek – Plac Mariacki – Rynek Główny – ul. Sławkowska – ul. Basztowa – ul. Lubicz – ul. Rakowicka

 


Dodaj komentarz anonimowo lub zaloguj się
 
przysłano: 9 pazdziernika 2015 (historia)


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca