Literatura

Slam w Domu Poetów

Wyjątkowa okazja wystąpienia przed publicznością w domu Władysława Broniewskiego na Pierwszej Edycji Warszawskiego Festiwalu Poetów!

 

Kiedy: 27.11.2015 (piątek)
Gdzie: Dom Poetów, ul.Dąbrowskiego 51 ( metro Racławicka ), Warszawa
Start: 20.00
Za ile: Wstęp wolny

 

Festiwal w tym roku poświęcony jest twórczości czwórki artystów: Barańczaka, Zagajewskiego, Miłosza i Broniewskiego.


Prezentowane w konkursie wiersze w jakiś, dowolny sposób mogą nawiązywać do twórczości jednego z wymienionych wyżej poetów.

 

Dla zwycięzcy nagroda pieniężna w wysokości 400 pln.

 

Ilość miejsc dla występujących ograniczona więc nie zostawiajcie tego na ostatnią chwilę!

 

Zgłoszenia wysyłajcie na email : muzeum-broniewskiego@muzeumliteratury.pl (w tytule wiadomości prosimy napisać SLAM)

 

więcej info:

https://www.facebook.com/events/170831236597456/

 


przysłano: 19 listopada 2015 (historia)


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca