Literatura

Tupot Poetycki #5/ SLAM Poetycki + instalacja słowno-muzyczna

kiedy: 06/05/2016 piątek
start: 21:00
gdzie: MÓZG, Bydgoszcz
za ile: 5 pln (występujący free)

 

Już całkiem za chwilę widzimy się po raz piąty.
Nasze tupotowe wieczory składają się ze SLAMU i koncertu.

W pierwszej części to Wam udostępniamy scenę. Poeci, śpiewacy, standuperzy, inni wszyscy przychodzicie, zgłaszacie się i w wybranej losowo (przez publiczność) kolejności występujecie ze swoimi tekstami mając na to trzy minuty. Są trzy rundy więc warto mieć ze sobą kilka tekstów.

 

Wygrywa jeden lub jedna zdobywając nagrodę pieniężną, musi jednak pochwycić was swoją prezentacją.

 

Jeśli macie jakiekolwiek pytania i/lub po prostu chcecie się zgłosić piszcie na mail: vive_memor@vp.pl
to ułatwia zwykle organizację; można też wpisać się na bramce przed wydarzeniem.

 

***
Tym razem czeka Was utwór „Floral Manipulation Of Penis”, czyli niepokojąco nieparzysty utwór o charakterze eksperymentalnym. Tak wypowiadają się autorzy, czyli Adam Kempa (Kempa Lubiewskii, Małe ptaszki, wytwórnia Plexus Of Infinity) oraz Tomasz Gouda (Good Night Chicken, Małe Ptaszki).
Mikołaj Zieliński przeczyta fragmenty książki pt.: „Ślimak na zboczu” autorstwa Arkadija oraz Borysa Strugacckich.
Do tego wszystkiego oprawa wizualna wykonana przez Zuzannę Szmidt (Niezdrowe poemy, czyli mówcie mi józek)

 


przysłano: 4 maja 2016 (historia)


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca