Wywrota

Wywrota O(d) Kuchni

Z powodu setek maili, które zapychają mi skrzynkę podaję do publicznej wiadomości sekretny przepis na wywrotowy sos do ryżu przetestowany na uczestnikach zjazdu (chyba wszyscy przeszli szczęśliwie tą próbę?). Przygotowanie jest bardzo proste, wystarczy w lodówce Arka J. upolować to, co da się zjeść i wwalić na patelnię (ogień średni, raczej większy niż mniejszy). Następny krok, najważniejszy: milion przypraw. Ale zanim zaczniecie je wwalać garściami wyproście osoby o słabych nerwach z kuchni - tak, tak Gigi, widziałem panikę w Twoich oczach, gdy wsypywałem trzecia łyżkę wazową mielonego pieprzu...

Dobra rada: nie żałujcie cynamonu, to on daje największego kopa.

Smacznego!


Dodaj komentarz anonimowo lub zaloguj się
 
przysłano: 19 sierpnia 2000


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca