Literatura

Vege kociołkowanie

Vege kociołkowanie to pasja wspólnego gotowania w plenerze, to wspólne celebrowanie spotkań z bliskimi przy kociołku, to sposób na pyszne dania wegetariańskie i wegańskie, jednogarnkowe przygotowywane w kuchni.
Ludzie uwielbiają, łatwe w przygotowaniu, a jednocześnie smaczne dania, bo przecież wszyscy kochamy dobrze i zdrowo zjeść.

Kociołkowanie a la Ewa Hangel to nie tylko gotowanie, to także nowy styl weekendowego wypoczynku, przepyszne potrawy, udane imprezy i koniec nudy podczas wyjazdów. To nowa moda, która przypadnie do gustu każdemu, bo ktoś, kto raz spróbuje, odnajdzie w kociołkowaniu coś nietuzinkowego i niesztampowego dla siebie.

Autorka zaczęła eksperymentować z daniami wegetariańskimi, w najlepszym możliwym połączeniu – dobrze doprawione, zdrowe jednogarnkowe, właśnie z kociołka, w dobrym towarzystwie przy ognisku. Okazało się to strzałem w dziesiątkę!


Dodaj komentarz anonimowo lub zaloguj się
 
przysłano: 22 czerwca 2017 (historia)


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca