Literatura

Poetycki Hyde Park 2oo1

Czy czujesz, że Twoje słowa tracą połowę uroku, gdy się je ograniczy do liter? Czy sądzisz, że Twoją twórczość można zrozumieć w pełni tylko, gdy ludzie będą ją słyszeć na własne uszy? Czy chcesz urządzić poetycki 'performance' jakiego jeszcze nie było???

Masz okazję pokazać się na II Zjeździe Wywrotowców. Wystarczy przesłać 3 wiersze na adres teksty@wywrota.pl

koniecznie z dopiskiem "Hyde Park" w tytule.


Dodaj komentarz anonimowo lub zaloguj się
 
przysłano: 25 maja 2001


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca