Literatura

Marcowy Slam Poetycki w Warszawie

Kiedy: 17.03.2016 czwartek

Gdzie: ADA Puławska (ul. Puławska 37, Warszawa)
O której: 20.00 (występujący powinni przyjść wcześniej)
Za ile: 10 PLN (występujący nie płacą)
Zapisy: przed imprezą

 

Marzec to urodziny slamu, a gdzie je najlepiej spędzić? Na domówce! Dlatego wybraliśmy małą salę w Adzie, abyśmy bez zbędnych mikrofonów i niemal w domowych warunkach mogli pokrzyczeć na poetów. Slam w Adzie może czuć się jak w domu – to tu przed kilkunastu laty odbywały się slamy w dawnej Galerii Off.

 

Zapraszamy serdecznie wszystkich zainteresowanych!

 


Dodaj komentarz anonimowo lub zaloguj się
 
przysłano: 14 marca 2016 (historia)


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca