Literatura

III Wadowicki SLAM Poetycki

Kiedy: Piątek, 1.04.2016
Start: 20:30
Gdzie: kawiarnia Galicjanka, Pl. Jana Pawła II 13, WADOWICE
Za ile: Wstęp wolny

 

Uwaga!!!
Jeśli nosicie w sobie bakcyla poezji i pragniecie zarazić nim wszystkich wkoło. Na języku nie macie żaby, tylko konkretne słowa. Jesteście skuteczni jak wirus Ebola oraz umiecie przyprawiać słuchaczy o dreszcze niczym malaria. Gorączka rywalizacji działa na Was stymulująco, a przeciw-ciała stanowią marną zaporę dla Waszych chorych ambicji. To mamy dla Was propozycję nie do odrzucenia.


Wspólnymi siłami sprawimy, że całe miasto już niedługo zacznie mówić wierszem.
Zabierzcie ze sobą własne teksty, zainfekujcie nimi słuchaczy, pokonajcie konkurencję, a niezła sumka wpadnie w Wasze ręce.

 

Zapraszamy do Galicjanki
Nagroda główna – 500 zł

ZAPISY: SLAM@GALICJANKA.COM lub pod nr tel. 33-488- 01- 02

Regulamin:
http://bit.ly/SLAMpoetycki

 

 

 


przysłano: 21 marca 2016 (historia)


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca