Literatura

Artystyczne wiersze

Chciałbym jeszcze dodać, że jeżeli ktoś chciałby opublikować w wywrotowych tekstach wiersz, albo inny utwór, w którym bardzo ważna jest forma, a nie tylko treść, to może przysłać go w jakimś sensownym formacie (najlepiej dokumenty worda, a jeszcze lepiej pliki html) do opiekuna działu (poezja - [skc:/cgi-bin/db.cgi?db=ludzie&view_file=1&WywrotID=skc], proza - [saturn:/cgi-bin/db.cgi?db=ludzie&view_file=1&WywrotID=saturn]), a oni zajmą się technicznymi sprawami.

przysłano: 18 marca 2009 (historia)


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca