Literatura

Tupot Poetycki #4 / SLAM + instalacja słowno-muzyczna „BILL”

Kiedy: czwartek, 07.04.2016
Start: 20:00
Gdzie: MÓZG, Bydgoszcz
Za ile: 5 pln / występujący wchodzą za darmo

 

Mili Państwo, przygotowania trwają. Kupujemy chipsy, piszemy wiersze, stroimy instrumenty, zabieramy babcie, dziadków i przyjaciół. Zamówiliśmy już pogodę, zbliżamy się, a reszta zależy od Was!

Tym razem widzimy w CZWARTEK!


To znów Wy, droga publiczności, wybierzecie zwycięzcę – czyli tego, kto według Was najlepiej zaprezentuje swój wiersz i zasłuży na nagrodę. Liczy się interakacja z Wami, liczy się treść, liczą się zdolności oratorskie. Śmiech i łzy.

Temat:DOWOLNY.

 

Pamiętajcie o 3 minutach i przygotowaniu więcej niż 1 tekstu, gdyż wyłonienie najlepszego poety wieczoru odbywa się w trzech etapach!
Nagroda pieniężna za zajęcie 1. miejsca

KAŻDY MOŻE WYSTĄPIĆ!
Zgłoszenia proszę wysyłać na mail: vive_memor@vp.pl lub osobiście już na miejscu, przed wydarzeniem.

Pod linkiem wyjaśnienie hasła SLAM / opis + zasady:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Slam_poetycki

***
Autorami instalacji same gwiazdy.
Wykonają:
Artur Kujawa (Good Night Chicken, Małe Ptaszki)
Tomek Gołda (Good Night Chicken, Małe Ptaszki)
Mikołaj Zieliński (Alameda 2, 3, 4, 5; T’ien Lai, Rara)
Łukasz Jędrzejczak (Alameda 5, T`ien Lai)

Tytuł: BILL

 


Dodaj komentarz anonimowo lub zaloguj się
 
przysłano: 23 marca 2016 (historia)


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca