Literatura

II Warszawski Festiwal Poetów zaprasza na Slam poetycki

Kiedy: sobota, 08.10.2016
Start: 18:00
Gdzie: Muzeum Władysława Broniewskiego/Oddział Muzeum Literatury Dom Poetów, Ul. Dąbrowskiego 51, Warszawa (Metro Racławicka)
Za ile: wstęp wolny

 

Zapraszamy serdecznie 8 października o godz. 18 do Muzeum Władysława Broniewskiego na Slam Poetycki w ramach II Warszawskiego Festiwalu Poetów!
Dla zwycięzcy nagroda – 450 PLN! Slam poprowadzi Wojtek Cichoń.

Pełen program II Warszawskiego Festiwalu Poetów dostępny jest na stronie Muzeum Literatury.

 

 


Dodaj komentarz anonimowo lub zaloguj się
 
przysłano: 23 września 2016 (historia)


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca