Warszawski Festiwal Piwa przez cztery lata swojego istnienia zyskał opinię najważniejszego wydarzenia poświęconego piwu rzemieślniczemu w Polsce. Odbywa się dwa razy w roku – edycja wiosenna otwiera sezon piwowarski, a jesienna stanowi jego podsumowanie.
Nie tak dawno rozpoczęła się moda na piwa rzemieślnicze. Warzone przez pasjonatów, z surowców wysokiej jakości. Szybko przerodziła się w rewolucję: nowe browary połączyły piwowarską tradycję z nowoczesnością. Tworzą piwa ekstremalne, niezwykle pijalne, zaskakujące intensywnością smaku. Doświadczenie, po którym nie ma powrotu do świata pozbawionego smaku "piwa dla każdego". Poznajcie artystów-rzemieślników, opanowujących piwowarską sztukę do perfekcji. Dajcie się ponieść piwnej nowej fali.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.